Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.

Velden met een (*) zijn verplicht.
  Ik wil graag een online demo  Donny stelt zich voor

  Hi,

  ik ben Donny de glazenwasser. Ik ben een en dezelfde persoon als in de advertenties van HCM HR, maar wellicht toon ik nu toch wat anders. Het is verbazingwekkend wat een zonnebril met je kan doen…

  Tot nu toe heb je mij alleen nog maar kunnen aanschouwen in o.a. HRM-vakbladen en op internet (HCM-site en LinkedIn). Maar vanaf heden ben ik ook ‘te lezen’. Ik ga namelijk mijn belevenissen op papier zetten en met jou delen. Als glazenwasser bij bedrijven maak ik namelijk het nodige mee. Nou ja, meemaken… het is eigenlijk meer aanschouwen. Ik zie natuurlijk heel veel op de werkvloer gebeuren en dat op – letterlijk en figuurlijk – alle niveaus van een bedrijf. Dat is niet omdat ik nieuwsgierig ben en alleen maar naar binnen sta te koekeloeren, maar omdat mijn werk nu eenmaal voor 99% bestaat uit het schoonmaken van ramen; oftewel glazen die transparant zijn en daardoor dus een blik werpen op datgene wat zich daarachter afspeelt. Daardoor zie ik tijdens het soppen, afnemen en zemen wat er op dat moment aan de andere kant van het raam gebeurt. En met al die huidige kantoortuinen, glazen tussenwanden en andersoortige open ruimtes, levert dat inmiddels een ‘vergezicht’ op in de betreffende organisaties.


  Al die situaties en uitwerkingen daarvan (ja, ook daarvan ben ik regelmatig getuige) leveren een schat aan informatie op en het is inmiddels haast een archief geworden. Ik word daarom wel eens een wandelende database genoemd, of zoals insiders mij liefkozend noemen: Donny de personeelsmonitor.

  Ik wil mijn bevindingen graag met jou delen. En maak je geen zorgen: vanwege de AVG is niets te herleiden naar bestaande personen of bedrijven. Naast mijn persoonlijke integriteit, hou ik van mijn werk als glazenwasser en dat wil ik graag nog jaren blijven doen.

  Nieuwsgierig naar mijn belevenissen? Volg mij dan op LinkedIn en/of laat je mailadres achter aan de linkerzijde van deze pagina. Je ontvangt dan automatisch bericht.

  Doeidoei,
  Donny de glazenwasser

   

   

   

   

   

  #DPM
  #digitalepersoneelsmonitor
  #gahetgesprekmetelkaaraan
  #strategischpersoneelsbeleid
  #SPP
  #weetwaterspeeltopdewerkvloer
  #leerelkaarechtkennen
  #onbenutpotentieel