Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.

Velden met een (*) zijn verplicht.
  Ik wil graag een online demo  Dag 8

  Lief dagboek,

  Na alle feestdagen, gezelligheid en bijbehorende drukte, hebben we inmiddels ook al de 1e maand van het nieuwe jaar achter ons liggen. Niet alleen een nieuw jaar, maar zelfs ook een nieuw decennium, vol met nieuwe uitdagingen, kansen, mogelijkheden en ongeschreven pagina’s; zowel letterlijk als figuurlijk. Zo’n blanco jaar doet mij mijmeren over wat ik voor doelen heb voor de komende maanden en wat ik graag zou willen ondernemen. Alles is immers mogelijk, dus hoe fijn is het dan om in allerlei mogelijkheden en opties te denken?

  In die mijmering komt van alles bovendrijven, maar aangezien het over slechts enkele weken al voorjaarsvakantie is, lijkt mij dat een uitstekend 1e focuspunt om plannen voor te maken. Niet alleen omdat het standaard al heerlijk is om er even tussenuit te zijn – ongeacht hoe leuk ik mijn werk ook vind -, maar ook omdat meermaals is bewezen dat een goede balans in werk en privé zo ontzettend belangrijk is. Meer dan genoeg redenen dus om mij te oriënteren op de invulling daarvan.

  Ik ben een echte wintersportfan. De mooie witte bergen, veel sneeuw, fantastisch geprepareerde pistes, de gezellige en ongedwongen sfeer die overal merkbaar is, de frisse buitenlucht, het lekker actief bezig zijn, het heerlijke eten en natuurlijk de unieke après-ski gelegenheden; wat wil een mens nog meer?

  Het is echt de ideale gelegenheid om je hoofd helemaal leeg te maken en los te komen van het dagelijks leven. Tegelijkertijd vind ik het ook heerlijk om zittend op een terras vanachter een grote mok warme chocolademelk met slagroom te kijken naar al die mensen op en rond de pistes. Al die mensen zijn namelijk haast weer een gemeenschap op zich en alles zo aanschouwend is ook snel de link te leggen naar de werkvloer. Benieuwd naar die link? Hou dan mijn volgende dagboekpublicatie in de gaten die ik opstel tijdens mijn aanwezigheid op en rond de piste. Ik ga nu namelijk eerst de reis boeken en alle voorbereidingen treffen.

  Doeidoei,
  Donny de glazenwasser

  #goedewerk-privébalans
  #DPM
  #digitalepersoneelsmonitor
  #gahetgesprekmetelkaaraan
  #strategischpersoneelsbeleid
  #SPP
  #weetwaterspeeltopdewerkvloer
  #leerelkaarechtkennen
  #onbenutpotentieel