Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.

Personeelsschouw

Met één klik inzicht in het functioneren van uw medewerkers

Snel en eenvoudig zicht op de kwalitatieve staat van uw personeelsbestand? Dat realiseert u met onze digitale Personeelsschouw. De Personeelsschouw geeft u met één klik een scherpe analyse van het functioneren en potentieel van uw medewerkers.

Het resultaat: een bron van waardevolle informatie voor uw management

Iedere leidinggevende heeft een beeld van zijn of haar medewerkers. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het functioneren, potentieel, kennisniveau, ambitie en opleiding. Probleem is dat deze informatie vaak in de hoofden van de leidinggevenden blijft zitten. De informatie wordt dan niet of nauwelijks gedeeld met de organisatie. Een kostbaar verlies, omdat deze informatie uw organisatie in staat stelt om effectieve en goed onderbouwde plannen te maken.

De Personeelsschouw brengt alle afzonderlijke informatie over uw medewerkers bij elkaar. Dit levert u een schat aan informatie op over uw huidige en toekomstige organisatie. De Personeelsschouw is hiermee een waardevol management-instrument. Door de ontwikkeling van uw personeel simpelweg te monitoren kunt u uw plannen en acties doelgericht bijsturen.

Hoe het werkt: praktische eenvoud en flexibiliteit

De Personeelsschouw kenmerkt zich door praktische eenvoud en flexibiliteit. Allereerst worden relevante personeelsgegevens ingelezen in de Personeelsschouw. Vervolgens kunt u hier uw eigen specifieke vragen en automatische rapportages aan toevoegen. Daarna kunt u aan de slag. Zo heeft u in een handomdraai alle informatie die u nodig heeft voor een effectief strategisch HR-plan.

Weten hoe de Personeelsschouw uw organisatie verder helpt?

Neem contact op met Frank Haneveer via 0172 – 769 140 of stuur een email naar f.haneveer@hcmhr.nl

De door TNO ontwikkelde HR3P-matrix vormt de technische basis van de Personeelsschouw. Een beproefde methode die adequaat inzicht geeft in de kwalitatieve staat van uw personeelsbestand. 

Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.