Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.

HCM-HR: Compleet inzicht in uw menselijk kapitaal

HCM (Haneveer, Consulting & Management) is een dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in HR en Strategische Personeelsplanning. Door onze veerkracht zijn wij al ruim 7 jaar in staat om HRM oplossingen te bieden die optimaal inspelen op de veranderende behoeften in de markt.

Veerkracht zit in de genen van ons bedrijf, al vanaf oprichting in 2010. Dit was een tijd van economische crisis. Een tijd waarin nauwelijks werd geïnvesteerd en waarin onzekerheid voor veel organisaties de boventoon voerde. Wij hebben daar direct mee te maken gehad en ook hinder van ondervonden.

Door onze veerkracht zijn wij goed in staat gebleken de turbulente tijden het hoofd te bieden. Zonder daarbij los te komen van de vaste ondergrond. Het is diezelfde veerkracht die ons een goede en betrouwbare HR partner maakt voor onze huidige trouwe klanten. Met een vooruitstrevende product-/dienstcombinatie die z’n tijd vooruit is en waar steeds meer organisaties voor kiezen. Bij ons geen bureaucratische en dure taferelen, maar passie voor het werk tegen een eerlijk tarief.

Door onze veerkracht zijn wij vandaag de dag een florerend bedrijf dat meer dan klaar is voor de toekomst. Is uw organisatie dat ook?

Visie & missie

Wij dromen van elastische organisaties. Organisaties die in staat zijn om mee te bewegen met de turbulentie om hen heen, zonder daarbij los te komen van de vaste ondergrond.

Wij gunnen organisaties flexibiliteit. De flexibiliteit om zich snel aan te kunnen passen aan veranderende omstandigheden. Eenvoudig in te kunnen spelen op onverwachte gebeurtenissen en zo toekomstbestendig te zijn en te blijven.

Wij helpen organisaties veerkrachtig te zijn. Door als startpositie de kernkwaliteit(en) van de huidige organisatie te doorgronden en daar de lenigheid voor een duurzame toekomst aan te koppelen.

HCM biedt u strategische HR oplossingen waarmee duurzame inzetbaarheid van uw personeel gegarandeerd is. Zodat uw organisatie het beste uit zichzelf kan halen. Vandaag, morgen en in de verre toekomst. Immers, het werk gaat gewoon door.

Ons team