Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.
Ik wil graag een online demo

HCM-HR

Compleet inzicht in uw menselijk kapitaal

Sinds de oprichting in 2010 zet ons familiebedrijf zich in om organisaties te helpen compleet inzicht te krijgen in hun menselijk kapitaal.

Iedereen herkent wel een moment van “als ik dat nou maar eerder had geweten” of “nooit geweten dat je dat ambieerde”. Voorbeelden van mensen die iets niet wisten over collega’s wat ze wel graag hadden willen weten zijn er ruimschoots. ‘Vroeger’ konden we ons dit soort momenten nog prima voorstellen, maar in de huidige tijdgeest is het overbodig geworden. Misschien zelfs een beetje ‘gekkig’.

Digitalisering maakt het mogelijk dat we veel data kunnen verzamelen en verwerken. Tegelijkertijd zijn we ook goed in staat om deze data te interpreteren en in te zetten als ‘sturingsinformatie’.
Mensen zijn tegenwoordig goed gewend aan techniek en zien daar ook de voordelen van in. De wereld is al zoveel meer transparanter dan ooit tevoren en mensen zijn zich goed bewust van hun regisseursrol ten aanzien van hun eigen loopbaan. In het verlengde daarvan zijn we dus ook gewend om dit gewenste pad met leidinggevenden te bespreken. En als de ambitie niet mogelijk is bij de huidige werkgever, dan staat ons niets in de weg om op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever. Dat wordt zelfs in toenemende mate gestimuleerd. Een werknemer heb je niet langer voor ‘het leven’, maar voor een beperkte duur. En in de tijd dat iemand voor je organisatie actief is wil je zoveel mogelijk profijt van elkaar hebben. Waar voor de werkgever dan meer dan ooit tevoren behoefte ontstaat is het hebben van inzicht in hun menselijk kapitaal. Dit inzicht geeft organisaties sturingsinformatie en helpt hen aan een glansrijk heden en een zorgeloze toekomst.

Missie & Visie

Het is onze overtuiging dat organisaties tot betere prestaties komen wanneer zij compleet inzicht hebben in hun menselijk kapitaal; hun medewerkers dus écht kennen.
Het is ons doel om een open en transparante organisatie te creëren. Een organisatie waarin management en medewerkers worden geactiveerd om het beste uit zichzelf te halen.

Om dit te kunnen realiseren hebben wij de Digitale Personeelsmonitor ontwikkeld. Een uniek en blijvend innovatief product dat toegankelijk is voor elke organisatie. Dit uit zich in:
  • betaalbaarheid
  • zéér gebruiksvriendelijk
  • deskundige ondersteuning
  • complete afstemming op de klantbehoefte (wij verkopen geen maatwerk, wij leveren het)

Ons team