Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.
Ik wil graag een online demo

Het Toekomstprofiel

Vind de ideale kandidaten binnen uw eigen organisatie

Hoe krijgt u de juiste medewerker op de juiste plek in uw organisatie? Met behulp van ons digitaal Toekomstprofiel kunt u binnen uw eigen organisatie zowel zoeken en matchen als voorspellen.

Wanneer een organisatie kandidaten zoekt voor een vacature of project wordt er vaak direct buiten de organisatie gezocht naar de perfecte kandidaat. Dat is jammer. Want naast de extra (werving en selectie) kosten die dit met zich meebrengt, passeert u hiermee waardevol talent binnen uw eigen organisatie.

Het resultaat: de juiste medewerker op de juiste plek

Het Toekomstprofiel brengt glashelder in kaart welke medewerkers de ideale match zijn voor de nieuwe functie en welke de potentie hebben. Hiermee kunt u samen met uw medewerkers gericht inspelen op de toekomst. Met behulp van eventuele bij- of omscholing creëert u interne doorgroeimogelijkheden voor uw medewerkers. Het resultaat: tevreden en actieve medewerkers die zich meer gewaardeerd voelen, minder ziekteverzuim en verbeterde prestaties. Met het Toekomstprofiel stelt u uw medewerkers in staat om het beste uit zichzelf en uit uw bedrijf te halen!

Hoe het werkt: praktische eenvoud en flexibiliteit

Met ons Toekomstprofiel vindt u doelgericht en eenvoudig de perfecte match binnen uw organisatie. Aan de hand van een zoekprofiel dat u zelf invoert, verschijnen de medewerkers die voldoen aan uw opdracht. Of het nu gaat om het opvullen van een vacature, een project of bijvoorbeeld een fusie, u vindt in een handomdraai de juiste medewerker voor de job.

Weten hoe het Toekomstprofiel uw organisatie verder helpt?

Neem contact op met Frank Haneveer via 0172 – 769 140 of stuur een email naar f.haneveer@hcmhr.nl

Verrijk uw inzichten en gun uzelf een compleet inzicht in uw menselijk kapitaal! Bekijk ook:

Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.
Ik wil graag een online demo