Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.
Ik wil graag een online demo

Implementatie – Product

Wanneer u besluit gebruik te maken van de Digitale Personeelsmonitor zorgen wij, samen met u, voor de inrichting van het product. De implementatie bestaat uit een aantal fases.

Fase 1: vaststellen inrichting Digitale Personeelsmonitor

Welke modules neemt u af? Welke informatie wilt u boven tafel krijgen en van wie?

Fase 2: inrichten van de Digitale Personeelsmonitor

Wij richten de Digitale Personeelsmonitor in op de manier zoals we dat hebben afgesproken. In die tijd verzamelt u de ‘vaste gegevens’ die we kunnen inlezen in de Digitale Personeelsmonitor (al dan niet met behulp van een koppeling).

Fase 3: testen & verwerken feedback

U wordt in staat gesteld om het systeem te testen. Een select aantal gebruikers kan worden uitgenodigd – bij wijze van pilotfase – om de vragen te beantwoorden. Deze fase is belangrijk doordat uw medewerkers in deze fase de gelegenheid krijgen om ‘gevoel’ te krijgen bij het werken met De Digitale Personeelsmonitor. De feedback die zij geven over bijvoorbeeld bepaalde vraagstelling is de input voor optimalisatie.

Fase 4: gebruikers voorbereiden / uitnodigen

Voordat uw medewerkers aan de slag gaan adviseren wij hen eerst te trainen. Wij kunnen u hierbij ondersteunen.
Gebruikers krijgen toegang tot hun eigen unieke account.

Fase 5: live-gang

In deze fase zijn uw medewerkers aan zet en kunt u actief monitoren. Uw medewerkers voorzien u van de informatie waarnaar u op zoek bent en waar u vervolgens veel goede dingen mee kunt doen!

Meer weten?

Heeft u een vraag over de implementatie in uw organisatie? Neem contact op met Frank Haneveer via 0172 – 769 140 of stuur een email naar f.haneveer@hcmhr.nl