Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.

Velden met een (*) zijn verplicht.
  Ik wil graag een online demo

  Implementatie

  Wij helpen jou en je organisatie met de implementatie van de Digitale Personeelsmonitor. Hierbij kan je kiezen uit een aantal verschillende implementatiepakketten. Met dit implementatietraject ben je ervan verzekerd een zo groot mogelijk rendement te behalen op je investering.

  Frequently Asked Questions (FAQ)

  Klik op een onderstaande vraag en het antwoord verschijnt op je scherm. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.

  Wij werken met licentietermijnen van 1 t/m 5 jaar.

  Absoluut! Wij staan er voor open en technisch is het mogelijk. Echter, er is altijd nog de bereidheid en de toestemming nodig van de partij waar je je PSA-systeem hebt ondergebracht. Dit valt niet altijd mee is onze ervaring, maar gelukkig hebben wij een uitmuntende oplossing hiervoor.

  Jazeker. Soms komt het voor dat een organisatie een specifieke vraag heeft waar wij de technische oplossing nog niet voor hebben. Wij gaan dan graag met je aan de slag om de mogelijkheden te inventariseren en op te lossen.

  Tenminste 1x per jaar! Het is belangrijk dat je jaarlijks je resultaten ‘ververst’, want alleen dan word je daadwerkelijk in staat gesteld om actief te monitoren en de juiste interventies te plegen.

  Wij zeggen altijd: vanaf 100 tot ongelimiteerd. Maar dat is niet waar wij ons op richten. Wij werken graag samen met organisaties tussen de 100 en 3.000 medewerkers.

  De Digitale Personeelsmonitor is sector-onafhankelijk. Omdat wij maatwerk leveren is het geschikt voor elke organisatie. Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan in verschillende sectoren en kunnen je daardoor goed adviseren.

  Afhankelijk van de precieze vraag kunnen wij met 2 tot 4 weken operationeel zijn (geldt voor het systeem). Aangezien het in co-creatie tot stand komt met jouw organisatie, hangt deze termijn mede af van de beschikbare resources van je eigen organisatie.

  Dat kan bij ons. Wij hebben gekwalificeerde mensen die je uitstekend van dienst kunnen zijn.

  Ik wil meer weten!

  Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
   Ik wil ook graag een online demo