Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.

Strategische Personeelsplanning (SPP)

Uw bedrijf is constant in beweging. De doelgroep verandert, concurrenten betreden de markt en leveranciers hanteren andere voorwaarden. Om toekomstbestendig te blijven is inzicht in de capaciteit van uw medewerkers belangrijk. Heeft u alle kwaliteiten voor een succesvolle bedrijfsvoering in huis of is educatie of zelfs werving nodig? Belangrijke vragen die vaak beantwoord worden door de waan van de dag. Dat gaat ten koste van de professionaliteit en doelgerichtheid.

HCM helpt u graag om uw Strategische Personeelsplanning te optimaliseren. Met effectieve en flexibele oplossingen waarbij de capaciteit die u zelf al in huis heeft het vertrekpunt vormt.

De Digitale Personeelsmonitor

Al uw strategische personeelsinformatie in één overzichtelijk systeem

 Voor Strategische Personeelsplanning is relevante informatie cruciaal. HCM heeft een unieke tool ontwikkeld waarmee al uw strategische personeelsinformatie wordt ondergebracht in één overzichtelijk systeem: de Digitale Personeelsmonitor. Lees hier meer.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Strategische Personeelsplanning en de Digitale Personeelsmonitor? Neem dan contact op met Gerard Haneveer via 0172 – 769 140 of stuur een email naar g.haneveer@hcmhr.nl

Video ‘Wat is strategische personeelsplanning?’

Brochure aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis productinformatie.