Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.

Velden met een (*) zijn verplicht.
  Ik wil graag een online demo

  Nieuw beeldmerk

  Dit jaar bestaat HCM HR 10 jaar. Een uitgelezen kans om onszelf een beeldmerk cadeau te doen. Met Haneveer als achternaam was de veer in ons logo destijds snel gerealiseerd. Maar een veer zonder haan is eigenlijk ook maar kaal(geplukt)… Het is dan ook niet zonder reden dat wij met trots ons nieuwe beeldmerk presenteren. Het is onmogelijk om alles wat onze Digitale Personeelsmonitor (DPM) te bieden heeft in één beeld te vangen, maar het ei is gelegd…., uhh de haan geboren!
  Deze haan symboliseert waar wij als bedrijf voor staan en wat wij jou en/of jouw organisatie bieden. Wij brengen kleur en glans in je leven, maar bovenal bieden wij je: kwaliteit en comfort!

   

  Cartoon

  Na ons nieuwe beeldmerk gelijk ook maar ‘even’ doorgepakt op het ontwikkelen van een cartoon waarin wij de toegevoegde waarde van ons product toelichten. Onze klanten gebruiken onze Digitale Personeelsmonitor voor uiteenlopende thema’s zoals talentmanagement, duurzame inzetbaarheid en strategische personeelsplanning. De paraplu voor al deze thema’s is strategisch HRM. Maar hoe visualiseer je dit nu? Onze ideeën hebben we laten uittekenen door een cartoonist (net zoals bij de bovenstaande haan) en dat geeft het volgende resultaat:

  Toen we deze twee ‘producten’ afzonderlijk van elkaar hadden ontwikkeld vonden we ook nog een manier om ons beeldmerk in verbinding te brengen met de cartoon. Dat was dus geen doel op zich, maar in een creatief proces blijkt alles mogelijk. Het resultaat hiervan zie je op de homepage van onze website.

  En even een persoonlijk momentje van bezinning: creatief denken en handelen leidt tot mooie, verfrissende en soms ook onverwachte resultaten. Ik wens de wereld dan ook veel creativiteit toe!