Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.

Velden met een (*) zijn verplicht.
  Ik wil graag een online demo

  HCM-HR partner van Strategisch HR Congres Jaarbeurs Utrecht 

  Aan de slag met de strategische HR topics

  Als gesprekspartner van het managementteam wordt van u verwacht dat u strategisch HR-advies biedt en een belangrijke bijdrage levert aan de strategie van uw organisatie. Dit advies is strategisch als het enerzijds in lijn ligt met de organisatiedoelstellingen en anderzijds concrete resultaten kan aantonen. De onderbouwing hiervoor verzamelt u met onze Digitale Personeelsmonitor.

  Het congres

  U krijgt in één dag alle informatie over nieuwe en relevante trends, de visie van sprekers en ervaringen van vakgenoten. Hierdoor wordt u de gesprekspartner voor uw management en adviseert u hen hoe de organisatie fit wordt en blijft voor de toekomst.

  HCM-HR is die dag als partner verbonden aan het strategisch HR congres en levert een inhoudelijke bijdrage. Tevens hebben wij een eigen standruimte waar wij klaar staan om kennis met u te maken en van gedachten te wisselen over zaken die u of uw organisatie bezighouden.

  Praktische informatie:

  • Datum: dinsdag 24 april 2018
  • Tijdstip: 09.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
  • Organisator: PW. / Vakmedianet

  Laten we elkaar ontmoeten!

  In de komende periode zullen wij deze pagina verder aanvullen met relevante en interessante informatie. Houdt u onze website dus goed in de gaten.