Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.

HCM: uw veerkrachtige HRM partner

HCM (Haneveer, Consulting & Management) is een dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in HR en Strategische Personeelsplanning. Door onze veerkracht zijn wij al ruim 7 jaar in staat om HRM oplossingen te bieden die optimaal inspelen op de veranderende behoeften in de markt.

Veerkracht zit in de genen van ons bedrijf, al vanaf oprichting in 2010. Dit was een tijd van economische crisis. Een tijd waarin nauwelijks werd geïnvesteerd en waarin onzekerheid voor veel organisaties de boventoon voerde. Wij hebben daar direct mee te maken gehad en ook hinder van ondervonden.

Door onze veerkracht zijn wij goed in staat gebleken de turbulente tijden het hoofd te bieden. Zonder daarbij los te komen van de vaste ondergrond. Het is diezelfde veerkracht die ons een goede en betrouwbare HR partner maakt voor onze huidige trouwe klanten. Met een vooruitstrevende product-/dienstcombinatie die z’n tijd vooruit is en waar steeds meer organisaties voor kiezen. Bij ons geen bureaucratische en dure taferelen, maar passie voor het werk tegen een eerlijk tarief.

Door onze veerkracht zijn wij vandaag de dag een florerend bedrijf dat meer dan klaar is voor de toekomst. Is uw organisatie dat ook?

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze strategische HR-oplossingen? Neem dan contact op met Gerard Haneveer via 0172 – 769 140 of stuur een email naar g.haneveer@hcmhr.nl.