Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.
Ik wil graag een online demo

Trainen medewerkers

Zodra u de Digitale Personeelsmonitor in gebruik heeft genomen wilt u al snel niet anders meer. De eenvoud waarmee het werkt doet u verbazen. We leveren standaard een gebruikershandleiding, maar de praktijk leert dat deze niet wordt gelezen. En dat is niet omdat dat nu eenmaal het geval is met handleidingen, maar dat komt omdat het systeem zo intuïtief is dat een handleiding volstrekt overbodig is. Waarom dan toch een training?

Nut van een training

Waar uw medewerkers behoefte aan hebben is een stukje context. Weten waarom ze doen wat er van ze wordt gevraagd. Hoe dat een meerwaarde is voor medewerker en organisatie.
Goed geïnformeerde medewerkers vooraf, zorgen voor een efficiënt proces, zuivere resultaten en meer tevredenheid onder alle stakeholders.

Kick-off workshop

Voor het trainen van uw medewerkers kunnen wij verschillende programma’s aanbieden. De meest voorkomende is dat wij kick-off workshops verzorgen. In groepen van ongeveer 20 mensen gaan wij in op nut en noodzaak, stukje toelichting over het gebruik van het systeem en ‘vraaginterpretatie’ en creëren we zelfbewustzijn. Kortom, de medewerker als regisseur. Tevens geven wij antwoorden op vragen die uw medewerkers op dat moment hebben.

Uiteraard staat het u geheel vrij om gebruik te maken van de ondersteuning die wij bieden om uw medewerkers te trainen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de trainingen die wij aanbieden? Neem dan contact op met Gerard Haneveer via 0172 – 769 140 of stuur een email naar g.haneveer@hcmhr.nl