Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.
Ik wil graag een online demo

Implementatie – Proces

Wij bieden u de ondersteuning waar u dat wilt en wanneer u dat wilt. Zo ook als het gaat om de implementatie van het proces.
Hiervoor onderschrijven wij een aantal fasen in het proces:

1. Besluitvorming

Voordat u van start kunt is er natuurlijk een besluit nodig. Afhankelijk van het type organisatie kunnen er meerdere stakeholders bij betrokken zijn. Wij kunnen u ondersteunen bij het efficiënt laten verlopen van dit proces.

2. Vaststellen van de vragenlijst

Wij bieden een standaardoplossing die zich ruimschoots bewezen heeft. Echter, het is ons uitgangspunt om met behulp van de Digitale Personeelsmonitor precies die informatie boven tafel te laten krijgen, waarnaar u op zoek bent. U kunt ons hiervoor de vragenlijsten aanleveren. Heeft u dit (nog) niet haarscherp voor ogen dan zetten wij graag onze expertise en ervaring in om u te ondersteunen.

3.Ondersteuning management en medewerkers

Uw medewerkers dienen te worden geïnformeerd en waar nodig ook te worden begeleid. Hiervoor bieden wij verschillende programma’s aan, maar de meest voorkomende is het geven van kick-off workshops. Onze trainers zijn ervaren en bedreven en voelen zich thuis in elke situatie.

4. De uitkomsten; en nu?

Met De Digitale Personeelsmonitor verzamelt u (veel) informatie. Deze informatie staat niet op zichzelf en verdient opvolging. Uw medewerkers zijn prima in staat om dit zelfstandig op te pakken. Er zijn situaties waarin u het wenselijk vindt om hulp van buitenaf te krijgen. Wij bieden u flexibele ondersteuning bij het analyseren, concluderen en adviseren.

5. Nazorg en borging

Werken met de Digitale Personeelsmonitor is in principe geen eenmalige exercitie. U wilt juist kunnen monitoren wat u aan het doen bent. Hoe uw organisatie zich positief aan het ontwikkelen is.  Wij helpen u het denken en handelen te borgen in uw organisatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de procesondersteuning die wij aanbieden ? Neem dan contact op met Gerard Haneveer via 0172 – 769 140 of stuur een email naar g.haneveer@hcmhr.nl