Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.

Werving & selectie

Op het moment dat er een functie binnen een organisatie vrijkomt, wordt er vaak direct een externe wervings- en selectieprocedure opgestart. Gezien de huidige arbeidsmarkt is dit niet voor alle functies een gemakkelijke opgave.

Noodzaak tot werven?

Is er in alle gevallen wel een noodzaak tot werven? Bent u ervan overtuigd dat de geschikte kandidaat zich niet in uw huidige medewerkersbestand bevindt? En waarop is die overtuiging dan gebaseerd?

Voor een goed antwoord op bovenstaande vragen is inzicht in de kwaliteiten en wensen van al hun medewerkers cruciaal. Wanneer u de ambities van uw medewerkers kent, kunt u op basis daarvan een geschikte match vinden tussen de vrijgekomen functie en de (potentieel) geschikte kandidaat. Wellicht is de medewerker nog niet direct geschikt voor de vrijkomende functie, maar wel geschikt te maken. De vraag die zich dan aandient is: investeert u liever in een wervings- en selectieprocedure of in uw medewerker met alle bijkomende voordelen die dat met zich meebrengt?

Het digitale Toekomstprofiel

HCM biedt u de ideale tool om snel en eenvoudig het antwoord te genereren op bovenstaande vragen: het digitale Toekomstprofiel.

  • Met behulp van het digitale Toekomstprofiel komen de juiste medewerkers op de juiste plek in uw organisatie. Hiermee kunt u binnen uw organisatie zowel zoeken en matchen als voorspellen. Zo voorkomt u onnodige (werving en selectie) kosten. Bovendien stelt u uw medewerkers in staat om het beste uit zichzelf te halen waardoor uw bedrijf optimaal presteert. Lees hier meer

Vanzelfsprekend zult u niet altijd kunnen volstaan met de interne mobiliteit. Wij ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuzes in uw wervings- en selectieprocedure.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werving- en selectiediensten of over ons digitale Toekomstprofiel? Neem dan contact op met Marloes Haneveer via 0172 – 769 140 of stuur een email naar m.haneveer@hcmhr.nl

Brochure aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang gratis productinformatie.