Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.
Ik wil graag een online demo

Vlootschouw

Met één klik inzicht in het functioneren van uw medewerkers

Snel en eenvoudig zicht op de kwalitatieve staat van uw personeelsbestand? Dat realiseert u met onze vlootschouw (ook wel Personeelsschouw). De vlootschouw geeft u met één klik een scherpe analyse van het functioneren en potentieel van uw medewerkers.

Het resultaat: een bron van waardevolle informatie voor uw management

Iedere leidinggevende heeft een beeld van zijn of haar medewerkers. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het functioneren, potentieel, kennisniveau, ambitie en opleiding. Probleem is dat deze informatie vaak in de hoofden van de leidinggevenden blijft zitten. De informatie wordt dan niet of nauwelijks gedeeld met de organisatie. Een kostbaar verlies, omdat deze informatie uw organisatie in staat stelt om effectieve en goed onderbouwde plannen te maken.

De vlootschouw brengt alle afzonderlijke informatie over uw medewerkers bij elkaar. Dit levert u een schat aan informatie op over uw huidige en toekomstige organisatie. De vlootschouw is hiermee een waardevol management-instrument. Door de ontwikkeling van uw personeel simpelweg te monitoren kunt u uw plannen en acties doelgericht bijsturen.

 

De Vlootschouw is een module van De Digitale Personeelsmonitor. Een overzicht van de resultaten staan hieronder.

Hoe het werkt: praktische eenvoud en flexibiliteit

De Vlootschouw kenmerkt zich door praktische eenvoud en flexibiliteit. Allereerst worden relevante personeelsgegevens ingelezen in de Vlootschouw. Vervolgens kunt u hier uw eigen specifieke vragen en automatische rapportages aan toevoegen. Daarna kunt u aan de slag. Zo heeft u in een handomdraai alle informatie die u nodig heeft voor een effectief strategisch HR-plan.

HR3P-Matrix

De door TNO ontwikkelde HR3P-matrix vormt de technische basis van de vlootschouw. Een beproefde methode die adequaat inzicht geeft in de kwalitatieve staat van uw personeelsbestand. HR3P staat voor Human Recourses Performance Potential Portfolio. Het model verbindt de inzichten in het functioneren afgezet tegen het potentieel van uw menselijk kapitaal. Dezelfde HR3P-matrix wordt ook gebruikt in de Persoonlijke Zelfevaluatie en het Dialoogformulier.

Weten hoe de Vlootschouw uw organisatie verder helpt?

Neem contact op met Frank Haneveer via 0172 – 769 140 of stuur een email naar f.haneveer@hcmhr.nl


Klantervaring

Deze tool helpt ons naar de toekomst te kijken 

Frans Möhring, Directeur HRM mboRijnland (1.800 medewerkers)

Verrijk uw inzichten en haal het beste in uw personeel naar boven! Bekijk ook:

Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.
Ik wil graag een online demo