Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.
Ik wil graag een online demo

Het Dialoogformulier

De wederzijdse ideeën van uw management en medewerkers in kaart gebracht

Snel en eenvoudig zicht op de wederzijdse én gedeelde beelden van uw management en uw medewerkers? Met het Dialoogformulier zorgt u ervoor dat uw management en werknemers op een gestructureerde manier met elkaar in gesprek kunnen gaan. Niet top-down, zoals in de reguliere gesprekscyclus, maar open en gelijkwaardig.

Managers en medewerkers hebben vaak moeite om het juiste gesprek met elkaar te voeren. Regelmatig resulteert dit in frictie in de organisatie met alle nadelige gevolgen van dien. Bovendien gaat de reguliere gesprekscyclus vaak niet over de onderwerpen waarover het wat ons betreft zou moeten gaan. Het Dialoogformulier geeft u vóór het gesprek inzicht in de gedeelde wensen en ambities van beide partijen. Niet alleen over het hier en nu, maar juist ook over ontwikkeling, groei, ambities en toekomstplannen.

Het resultaat: een open gesprek gericht op de gezamenlijke toekomst

Met het Dialoogformulier is een open en doelgericht gesprek tussen uw management en uw medewerkers verzekerd. Door simpelweg het ontwikkelgesprek voor te bereiden en uit te lijnen, is de eerste – en niet de minste – valkuil al weggenomen. Dit levert uw medewerkers en uw management waardevolle informatie op, waarop gericht actie kan worden ondernomen. Voor een succesvolle gezamenlijke toekomst.

Hoe het werkt: praktische eenvoud en flexibiliteit

In het digitale Dialoogformulier kunt u snel en eenvoudig alle vragen opnemen waar uw organisatie een antwoord op wenst. Naast het bevragen van wederzijdse ideeën over de huidige en toekomstige situatie, is er ook een activiteitenplan in opgenomen. Zowel voor uw leidinggevende als voor uw medewerker, zodat er een gezamenlijke verantwoordelijkheid wordt gecreëerd. Na afloop wordt een samenvatting van het Dialoogformulier voor akkoord naar zowel de manager als de medewerker gemaild.

Weten hoe het Dialoogformulier uw organisatie verder helpt?

Neem contact op met Frank Haneveer via 0172 – 769 140 of stuur een email naar f.haneveer@hcmhr.nl

Verrijk uw inzichten en gun uzelf een compleet inzicht in uw menselijk kapitaal! Bekijk ook:

Demo aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang een gratis productdemonstratie.
Ik wil graag een online demo